Znamená pro firmy AKCE a CENA všechno?

Kreativní tvoření s dětmi – šijeme pouzdro na tablet

Zabavit malé dítě je někdy nadliský úkol. Nic se jim nechce dělat a jediná činnost, do které se hrnou, je mlácení do tabletu. Zkuste je zabavit něčím jiným, třeba klasickým tvořením. Čas vám všem rychle uteče a ještě se budete všichni hrozně bavit.

dítě s tabletem

Číst dál: Kreativní tvoření s dětmi – šijeme pouzdro na tablet

Mám rád svařené víno červené – Nasávání a odsávání

Vánoce jsou čím dál blíž a s nimi také vanoční trhy a každodenní sezení u krbu. A obě aktivity si můžete zpříjemnit svařeným červeným vínem. Dnes zjistíte, že není nasávání jako nasávání, že když nasáváte, je třeba také odsávat, a samozřejmě vám řekneme i pár tipů, jak si doma vyrobit ten nejlepší svařák.

svařené víno

Číst dál: Mám rád svařené víno červené – Nasávání a odsávání

Návod jak ušít sedací vak

Sedací vaky jsou úžasná náhrada obyčejných židlí. A to jak doma u televize, tak třeba i v kanceláři. Skoro u práce ležet je přece mnohem lepší, než jenom sedět. Navíc v sedě se tak krásně neusíná (i když to ais záleží na tom, co zrovna děláte). Jestli nevíte, kde sedací vaky koupit, můžete si je s námi zkusit ušít. Ale protože my si v šití moc nevěříme, nejspíš stejně skončíme u toho, že si pytel na sezení raději koupíme. Pokud jste v podobné situaci, určitě čtěte až o konce. Řekneme vám, kde si vaky můžete jednoduše koupit.

sedací vak

Číst dál: Návod jak ušít sedací vak

Jak předejít kečovým žílám

Objevují se vám na nohou bolestivé a nehezké hrudkovité žíly a žilky? S největší pravděpodobností se jedná otzv. křečové žíly, jinak varixy. Jedná se o onemocnění žil, které bychom neměli podceňovat hrozí totiž různé komplikace. V následujícím článku si něco řekneme o tomto onemocnění o způsobu léčby a jak jim předejít.

léčba křečových žil

Číst dál: Jak předejít kečovým žílám

Průtok potrubím – jak ho vypočítat?

Při pořizování potrubí je důležité nejen správně vybrat materiál, ale také umět spočítat průtok. A s tím výběr materiálu také souvisí. Pro potrubí, kde očekáváte vysoký průtok, použijete úplně jiný materiál než tam, kde je průtok nižší. Máme pro vás základní vzoreček, se kterým budete počítat.

vodovodní potrubí

Číst dál: Průtok potrubím – jak ho vypočítat?