Znamená pro firmy AKCE a CENA všechno?

Kreatin a historie

Historie potravinového doplňků známého pod názvem doplněk kreatin, sahá až do roku 1993. Ovšem v té době nebyl příliš známý a nedostával velkou důvěru. Dnes je vše jinak. Patří mezi nejpoužívanější výživové doplňky stravy, protože patří mezi přirozené látky pro tělo. Jedná se o zdroj energie, kterou jsme si schopni sami syntetizovat ze základních aminokyselin. Vzniká ve slinivce břišní, v ledvinách a játrech. Dále se pomocí krve dostává ke svalům, kterým dodává výživu.

Číst dál: Kreatin a historie

I drogerii nakoupíte online

Technologie se ubírají neustále kupředu. S příchodem internetu se začaly rozšiřovat internetové obchody. V současné době na internetu koupíte cokoliv – oblečením počínaje a drogerií konče. Vstoupíte-li do online drogerie, můžete koupit čistící prostředky, pomůcky na úklid a další drogistické zboží.

Číst dál: I drogerii nakoupíte online

Poslechněte si funky rock z Budějovic

Potrubí. Když se řekne toto slovo, tak se většině vybaví kanalizační trubky nebo potrubní pošta. Ovšem potrubí je i kapela z Budějovic s podtitulem „rockoví údržbáři  z Budějovic“. Jsou celkem 4 a rozhodně se toho nebojí. Sami o sobě tvrdí, že hrají funky s hitovými parametry, ale i syrový rock. Rytmický vokál s hravými texty, ostrá riffová kytara, perfektní spolupráce spalující basy a bicích. Společně fungují již od roku 1996 a od té doby vyhráli celkem 5 alb. Jejich producent je Petr Novotný a Potrubí tak patří k jihočeským stálicím, které mají na kontě více než 250 koncertů.

Číst dál: Poslechněte si funky rock z Budějovic

Tenisové zástěny, aby na vás nebylo vidět

Pokud hrajete tenis, pak určitě znáte tenisové zástěny. Tyto zástěny bývají zelené a jsou vyrobeny ze zeleného pleteného polyethylenu. Díky tomuto materiálu nezničí plot a nejlépe splní svou funkci – aby přes plot nebylo vidět. Protože jsou zástěny nepotisknuté, ale dají se potisknout. Využívají se k reklamním účelům. Pokud jsou vaší cílovou skupinou tenisoví hráči (prodáváte sportovní oblečení, rakety apod.), případně finanční skupina, která hraje tenis – tzn. Vyšší finanční třída, pak jsou pro vaši reklamu zástěny naprosto ideální. Jedná se o nenásilnou formu reklamy, kterou právě tato skupina oceňuje.

Silniční radary

Zajistit bezpečnost na silnicích není lehká záležitost, s dopravními nehodami se setkáváme denně. Častým viníkem těchto dopravních nehod jsou rychle jedoucí vozidla. Pro zpomalení rychle jedoucích řidičů jsou často využívány silniční radary. Tyto informační panely slouží k měření rychlosti vozidel, kterou pak zobrazují na velkoplošný displej. Řidič vozidla, které se k panelu blíží, vidí, jakou rychlostí jede, a tato informace ho většinou donutí zpomalit – radary tak mají především psychologický vliv. Mohou pomoci zajistit dodržování rychlosti a také samozřejmě zpomalení rychle jedoucích vozidel.