Znamená pro firmy AKCE a CENA všechno?

Elektrokolo – 100 km za 6 Kč

Máte rádi dlouhé projížďky na kole, ale bojíte se, že samou vyčerpaností nedojedete do tolik vytouženého cíle? Nemáte řidičák, ale přesto byste řídili dopravní prostředek, který nezávisí pouze na vyvinutí vlastní síly? V tom případě je čas vyzkoušet elektrokolo. Spojení vlastní síly a elektrické energie vám poskytne příjemnou jízdu na kole. Elektrokolo je vybavené elektromotorem, akumulátorem a voličem způsobu jízdy. Plusem je, že nemusíte investovat do benzínu, ale k dobití akumulátoru vám postačí 230 V zásuvka. Když si chcete odpočinout nebo zkrátka jen vyjet kopec s větší lehkostí, tak stačí zvolit vhodný program a vychutnat si požitek z jízdy. Když máte chuť rozehřát tělo a napnout svaly, stačí vypnout motor a vynaložit pouze vlastní sílu.

Číst dál: Elektrokolo – 100 km za 6 Kč

Čínska medicína Bratislava

Štúdium tradičnej čínskej medicíny je veľmi obsiahle, pretože jej korene sú staré niekoľko tisíc rokov a liečba sa výborne praktizuje v takmer každom ochorení. Jej zmyslom je liečiť ako ochorenie akútne - viróza, zápal močových ciest z prechladnutia, tak ochorenie dlhodobé - opakujúce sa bolesti hlavy, alergie, gynekologické problémy, bolesti chrbta a ďalšie. Táto prírodná medicína využíva poznatku vlastné samouzdravovací schopnosti tela za použitia foriem liečby akupresúry alebo akupunktúry.

Číst dál: Čínska medicína Bratislava

Hemeroidy

Častým onemocněním, se kterým pacienti moc nechodí k lékaři, jsou hemeroidy. Jedná se o laické označení pro žilní pleteň, která je v oblasti konečníku. Každý má hemoroidální žilní pleteň, ale jen někdo se potýká se zdravotními potížemi s ním spojenými. Lidově bývá toto onemocnění označováno také jako „zlatá žíla“.

Číst dál: Hemeroidy

Zahradní domky Brno

Nemáte kam uložit zahradní nářadí, nebo stroje? Není nic jednoduššího než si pořídit zahradní domek, jehož využití je ale mnohem širší než pouze pro uskladnění zahradního nářadí. Zahradní domky Brno nabízí i dostatek prostoru pro zaparkování sekacího traktorku, nebo mohou sloužit jako místo pro přespání hostů.

Číst dál: Zahradní domky Brno

Mořská akvaristika

Mořská akvaristika se stává stále více populární. Mít doma kousek oceánu je snem mnoha akvaristů. Mořská akvaristika je náročnější než akvaristika sladkovodní, proto je potřeba zařizování vašeho osobního oceánu důkladně promyslet, abyste se mohli radovat z konečného výsledku. Základem je výběr správného akvária, čím větší akvárium je, tím snadnější je udržování biologické rovnováhy v nádrži. Následuje výběr veškeré potřebné techniky, doplňků a dekorací.

Číst dál: Mořská akvaristika