Znamená pro firmy AKCE a CENA všechno?

K čemu slouží silniční radary?

Radary

Je nereálné zajistit stoprocentní bezpečnost na silnicích, mnohem reálnější je minimalizovat rizika a nehody na silnicích. Velmi často jsou dopravní nehody způsobeny rychlou jízdou v obcích. Ke zpomalení rychle jedoucích vozidel jsou využívány radary. Jedná se v podstatě o informační panel, který měří rychlost vozidel. Rychlost se zobrazuje řidiči na velkoplošném displeji.

Číst dál: K čemu slouží silniční radary?

Bazény, které mají styl

Nic nepřiláká do wellness center víc, než moderně realizované a esteticky precizní bazény či vířivky. Tyto luxusní bazény jsou většinou vyrobeny z keramického či skleněného obkladu. Největším hitem je v posledních dnech mozaikový obklad. Když tyto bazény doplníte vhodným osvětlením, vznikne z toho úžasné prostředí pro relax. Ne každá firma umí keramický bazén zrealizovat podle vašich představ. Proto je zde BWS Přerov, který poskytne kompletní projekci, precizní realizaci a zajistí kvalitní a spolehlivý servis. S touto firmou si můžete být jistí, že váš bazén bude víc než luxusní.

Kvalitní velkoformátový tisk od OFSITO s.r.o.

Kdo jsme? Jsme společnost s mnohaletou tradicí a jmenujeme se OFSITO s.r.o.
Co umíme? Věnujeme se potisku. A díky novým technologiím nabízíme i velkoformátový tisk. Proto si nás oblíbili hlavně umělci, fotografové, ale i všichni, kdo si chtějí vyzdobit svůj interiér vlastní velkou fotkou.
Kvalitu zaručujeme díky strojům JESTRIX, které slaví úspěch všude po světě. Vytváří výbornou pigmentaci, barvy jsou zářivé a opravdu věrohodné. Jemné přechody zajišťujeme díky vysokému rozlišení.

Číst dál: Kvalitní velkoformátový tisk od OFSITO s.r.o.

Na větší zahradu zahradní domek

Disponujete větší zahradou, ale nemáte na ní žádné prostory k uskladnění zahradního nářadí? Co byste řekli na estetický zahradní domek? A nemusí sloužit pouze k uschování nářadí. Pokud máte děti, ty určitě ocení přítomnost zahradního domku. Nabízí se vám sklápěcí pergoly Placeo, které jsou charakteristické svou kvalitou.

Číst dál: Na větší zahradu zahradní domek

Potřebujete přibrat? Pak zkuste gainery

jídlo

Někteří lidé, mají opravdu rychlý metabolismus. Říká se jim ektomorfové. Většina takovýchto lidí má problém přibrat, i když se bude cpát vším možným. Možná je znáte – opravdu vyhublí lidé, kteří dokáží spráskat na jedno posezení dort, zmrzlinu a zajíst to pořádným kusem bůčku.

Pokud tedy chcete přibrat, máte několik možností. A jednou z nich je používat gainery.

Číst dál: Potřebujete přibrat? Pak zkuste gainery