Znamená pro firmy AKCE a CENA všechno?
Vánoce jsou čím dál blíž a s nimi také vanoční trhy a každodenní sezení u krbu. A obě aktivity si můžete zpříjemnit svařeným červeným vínem. Dnes zjistíte, že není nasávání jako nasávání, že když nasáváte, je třeba také odsávat, a samozřejmě vám řekneme i pár tipů, jak si doma vyrobit ten nejlepší svařák.
V zimě nasáváme spoustu věcí. Kromě vánoční atmosféry nasáváme také alkohol, samozřejmě pro zahřátí. Vaječné koňaky, domácí Baileys, zbytek slivovice a už zmíněné červené víno. Vánoce se bez jakéhokoliv nasávání prostě neobejdou.
A když něco nasajeme, musíme to také odsát. Po domácím svařování vína nepotřebujete obrovské odsávání svařoven, bude vám stačit otevřít okno. Pokud teda doma nemáte obrovskou varnu, to už by se vám nějaký ten větší systém určitě hodil. Ale my si vůni svařáku v zimě rádi užijeme i bez větrání.
Uvařit si doma pořádný svařák není nic složitého. V základě vám stačí jenom pár věcí. My doporučujeme tyto:
Při vaření máte dvě možnosti: buď počkat, než bude víno těsně před bodem varu a nebo jej provařit a zbavit se alkoholu. Obě verze jsou ale výborné.