Znamená pro firmy AKCE a CENA všechno?

Nový vs zrekontruovaný komín?

Koupili jste si starší dům? Po důkladnějším prozkoumání jste však zjistili, že střecha a zejména komín nejsou zcela v dobrém stavu? Jedná se o poměrně závažný problém, který může ohrozit Vaši bezpečnost a zdraví.

Číst dál: Nový vs zrekontruovaný komín?

Mands, Váš dodavatel speciálních pneumatik

Není guma jako guma. Nebojte se, gumou je myšleno slangové označení pro pneumatiku. S pneumatikou se setkáváme každý den prři pohledu na jízdní kolo, automobil, kamion nebo tratkor na poli, u toho je patrný obrovský hrubý dezén, aby měl výbornou trakci v půdě.

traktorové pneu

Číst dál: Mands, Váš dodavatel speciálních pneumatik

Uvažtě to s Elis!

Lano je předmět, který se používá v mnoha oborech lidské činnosti: slouží ke svazování předmětů, k zavěšování a zdvihání různých břemen, k zajišťování stability výškových staveb, k vlečení vozidel nebo k napínání sítí a řadě dalších činností.

vázací lana

Číst dál: Uvažtě to s Elis!

Speciální dveře zrychlí provoz

Potřebujete-li zajistit velmi rychlých průběh různých úkonu na výrobní lince, není to zprvu tak jednoduché, jak by se zdálo protože čas hraje vysokou roli a problémy mohou nastat i u triviálních operací jako například otevírání dveří, kde je nutno použít speciální dveře k tomu určené.

dveře do provozů

Číst dál: Speciální dveře zrychlí provoz

Hydraulika je věda!

Hydraulika jako taková je technická disciplína zabývající se využitím mechanických vlastností tekutin pro technické účely. Úzce “spolupracuje” s mechanikou tekutin a využívá jak znalostí z hydrostatiky, tak i z hydromechaniky. Z toho plyne, že bychom ji měli velmi dobře znát z druhých stupňů základní školy.

Číst dál: Hydraulika je věda!