Znamená pro firmy AKCE a CENA všechno?

Výdejníky vody jako moderní řešení zásobování pitnou vodou

Každý to zná, typické vybavení kancelářských kuchyněk skýtá dřez, kuchyňskou linku, stolek, židle, nádobí a zásobníky na pitnou vodu. Dovolte mi zastavit se u posledního zmíněného, tedy u zásobníků vody.

Číst dál: Výdejníky vody jako moderní řešení zásobování pitnou vodou

Stanovení strategie podniku

V businessu je možné, že konkurence se předbíhá a podaří se ji stanovit lepší ceny, kvalitnější výrobky nebo služby, má efektivnější provoz, údernější marketing, silnější prodejce a lepší manažery? Pokud se v tomto poznáváte, neváhejte a zdokonalte se, jinak vás konkurence převálcuje.

 

Číst dál: Stanovení strategie podniku

Moderní kanceláře v Ostravě vol. I.

Rozhodli jsme se pro vás zmapovat volný pronájem kanceláří v Ostravě, abyste nemuseli zbytečně dlouho hledat. Ostrava na tom není, co se kanceláří na úrovni týče, tak jako Praha a proto seznam kanceláří není tak obsáhlí, ale dali jsme si záležet a zmíníme jen ty, které za to opravdu stojí, pokud hledáte moderní kancelář na úrovni.

kanceláře ostrava

Jistě vás nepřekvapí, že krásné kanceláře jsou v kancelářské budově Nová Karolina. Kdo Ostravu zná, tak ví, že zde své kanceláře mají převážně bankovní a finanční společnosti. Dalším místem pro vaši kancelář v Ostravě je Nordica, která se nachází na ulici Českobratrská. Ta okouzlí hlavně milovníky skandinávského style, ve kterém je vystavěna. V další článku si ukážeme další ostravské kancelářské budovy, tak si zatím nastudujte tyto dvě a pokud nenajdete svého šampiona, tak na viděnou příště.

Hledáte paní na úklid kanceláře? Přestaňte – máme lepší řešení

Čistota je půl zdraví – s tím souhlasíme, ale kdo má mít čas na úklid kanceláře, když je pořád tolik práce, že ano? Paní na úklid vás může přijít zbytečně draze nehledě na to, že kvalita úklidu záleží na jednotlivci. Lidský faktor je vždy risk.

úklid kanceláří

Základem je vybrat si spolehlivou společnost, která vám zprostředkuje úklid kancelářských prostor. Pátrali jsme a kromě Lidské síly, která je dostupná jen v některých městech a společnosti AZclean jsme našli firmu JLL, která nabízí úklid kanceláře jako součást svých služeb při zajištění pronájmu kanceláří.

Brno není Praha, ale kancelář není alespoň tak drahá

Spor Praha vs Brno je dlouholetá záležitost. Obyvatelé dvou největších českých měst si nemohou přijít na jméno a handrkují se o to, které město je lepší.

Tento spor rozhodně nechceme soudit, jedno je ale jisté….V Praze je draze. Pronájem kanceláře v Brně vás vyjde rozhodně na méně, než v Praze. Pražské ceny jsou vysoké kvůli turistům i tomu, že metropole je bohatá na obchodní příležitosti.