Znamená pro firmy AKCE a CENA všechno?

Oblečte se na motorku!

Co vidíme, když se podíváme ven? Jaro, že ano? Pomalu se nám průměrné denní teploty zvedají, občas nám zaprší, ale to nevadí. Zaručeně je tady jaro. Milovníci motorek, skútrů a čtyřkolek jásají, protože mohou sundat plachty, natankovat benzín a vyrazit na silnice.

 

Číst dál: Oblečte se na motorku!

Lešenářské kozy od Dobeš kovovýroba

Není koza jako koza. Jste-li pastevec nebo dělník na lešení, každý slovo koza vnímáte poněkud z jiného úhlu.

Číst dál: Lešenářské kozy od Dobeš kovovýroba

Nepodceňujte servis manipulační a skladové techniky

Máte-li ve své firmě hydraulickou techniku, jistě znáte tuto trojici zákonů. Konkrétně zákon č. 262/2006 Sb., zákon č.309/2006 Sb. a zákon č.378/2001 Sb., které předepisují pravidelné provádění ročních technických kontrol vysokozdvižných vozíků a jiných hydraulických zařízení. Zejména proto, aby docházelo k co nejméně servisům VZV vozíků.

Číst dál: Nepodceňujte servis manipulační a skladové techniky

Váš strop bude opět jako nový!

Je váš strop v hale poškozený? K poškození může dojít mnohými způsoby, ale třeba také zatečením přes poškozenou střechu. Ovšem střecha se opraví, fleky na betonovém stropě bohužel ne. Co takhle použít obkladový systém od společnosti Frigomont?

 

Číst dál: Váš strop bude opět jako nový!

Bezpečnostní značení je nutností příkazuje to legislativa

Ke každému průmyslovému objektu nebo hale se váže legislativa přikazující bezpečnostní opatření, která zvyšují bezpečnost jak zaměstnanců, tak zařízení jako takového.

Číst dál: Bezpečnostní značení je nutností příkazuje to legislativa