Znamená pro firmy AKCE a CENA všechno?

Prosklená fasáda - správná volba pro firemní budovu

Nejste příznivci kutlochů s paletami a retro hipster výbavou? Chcete mít sídlo firmy či kancelářskou budovu moderní a stylovou? Popřemýšlejte o realizaci fasády. Místo klasické si zkuste představit prosklenou fasádu. Jestli si nedokážete představit luxusní budovu s prosklenou fasádou, máme pro vás malou ukázku:

prosklená fasáda

Číst dál: Prosklená fasáda - správná volba pro firemní budovu

Ušetřete: vedení účetnictví Zlín

Nebaví vás vést si účetnictví? To sice chápeme, na druhou stranu si takto docela nehezky zahráváte s ohněm, protože trhliny v účetnictví může kontrola z finančního úřadu poměrně nepříjemně ztrestat. Pokud žijete v okolí Zlína, může být pro vás cestou najmout si - třebaže externě - někoho na vedení účetnictví. Vedení účetnictví tedy nebude ve vašich rukách, budete si moct oddychnout a soustředit se na důležitější věci ohledně vedení podniku.

vedení účetnictví Zlín

 

Číst dál: Ušetřete: vedení účetnictví Zlín

Kdo pomůže s účetnictvím?

Vedení účetnictví Zlín vám může opravdu pomoci. Většina živnostníků nebo menších podnikatelů se sama nevyzná ve všech účetních záležitostech, proto vám vedení účetnictví Zlín může zachránit zadek. Právě je období, kdy se uzavírají uzávěrky a daňová přiznání, proto je nejvyšší čas domluvit si schůzku, protože kalendář vedení účetnictví Zlín je opravdu nabitý.
Vyzkoušejte si kvalitní služby profesionálů, kdy se nebudete muset bát, že spácháte zločin a následně za něj dostanete pokutu. Dlouhodobá spolupráce navíc pro vás bude mít mnohem větší význam než jednorázová spolupráce.

Jak se čistí podlaha v hale?

Mycí stroje zvládnou za krátkou dobu kvalitně vyčistit velkou plochu. Další výhodou mycích strojů je to, že díky stěrkovým systémům jsou podlahy ihned suché a vhodné k použití. Strojové čištění podlah najde využití v nejrůznějších provozech např: sklady, haly, logistická centra, supermarkety, dílenské a průmyslové haly, veřejné prostory v bankách, nemocnicích, nádražích a pod. Každý druh čištěné podlahy vyžaduje pro strojový úklid zcela jiný přístup, jinou použitou chemii a mechanické ošetření v závislosti na chemických a mechanických vlastnostech povrchu. Pro chemické čištění je důležité zvolit správnou pH hodnotu přípravku (kyselý, neutrální nebo alkalický). Každá podlahovina pro strojové čištění vyžaduje také specifický typ kartáče odpovídající hrubosti, aby nedošlo k poškození povrchu.

Nebezpečné silnice ve vesnicích

Lidé jsou přirozeně neohleduplní a pokud jedou cizí vesnicí, nedbají na přikázanou rychlost. Firma Bartek Rozhlasy vymyslela geniální řešení a to je radar na měření rychlosti. Je to víceméně informační tabule, která přikazuje řidiči, aby zpomalil, když porušuje nakázanou "padesátku". Jedná se zejména o psychologický efekt, kdy si řidič myslí, že je kamerován a může mu za týden dojít pokuta. Tomuto efektu ještě napomáhá maketa kamery, nejlépe s červeným blikajícím světlem. Nové výzkumy prokázaly, že až 87% řidičů automaticky zpomalí, pokud vidí měřící tabuli i bez kamery. S kamerou poté až 95%. Pokud máte tedy možnost prosadit nákup těchto radarů do Vaší vesnice či města, máte zde dost argumentů, proč do toho jít. Podívejte se na nabídku firmy Bártek Rozhlasy ještě dnes.