Znamená pro firmy AKCE a CENA všechno?

Kupte motocykl u DV moto Zlín

A je to tady! Milovníci rychlých jednostopých strojů jásají, přišlo jaro. Konečně můžete sundat plachty z motorek, oprášit je, nastartovat a vyjet. Dbejte přitom zvýšené opatrnosti!

moto brno

Číst dál: Kupte motocykl u DV moto Zlín

Stavíte plot? Tak jedině se sloupku od Kovovýroba Dobeš

Chcete stavět dům, nebo dokonce je savba v realizaci? Přemýšleli jste už o tom, kde a jaký plot budete mít? Stačí Vám klasické plotové sloupky a pletivo nebo chcete mít naopak betonový plot, pes který nikdo nevidí? Je třeba myslet i na tyto podstatné věci.

Číst dál: Stavíte plot? Tak jedině se sloupku od Kovovýroba Dobeš

Akce pro zubaře - vybavení ordinace v roce 2017

Každý rok se do stomatologické komory přihlásí průměrně 20 nových začínajících stomatologů, kteří si odbyli praxi a začínají podnikat na vlastní pěst. Trh stomatologie je obrovský - 10 milionů lidí potřebuje zubařskou péči. Té se dá dosáhnout jedině kvalitní prací na kvalitních a moderních technologiích a správně vybavenou zubní ordinací. Pojďme se podívat na to, jak vypadá realizace od společnosti Special Care!

ordinace hydepark praha

Číst dál: Akce pro zubaře - vybavení ordinace v roce 2017

Hledáte kancelář v Praze?

Pokud se rozhodnete pořídit nové kanceláře, pravděpodobně budete hledat budovu, která bude moderní, reprezentativní a upoutá pozornost zákazníků. Dalším důležitým aspektem při výběru je poloha, pokud jste společnost primárně obchodující se zahraničím, budete směřovat do hlavního města české republiky, tedy do Prahy. Společnost JLL Vám zařídí pronájem pronájem kanceláří v Praze dle vašich představ.

Číst dál: Hledáte kancelář v Praze?

Jak zajistit filtraci vzduchu v průmyslovém provozu

Dnešní článek bude pro všechny majitele firem, které se zabývají strojírenstvím, obráběním kovů a jiným kovozpracujícím průmyslem. V Česku je několik stovek podnikatelů v tomto odvětví a téměř 65 % nedodržuje podmínky čistého pracovního prostředí! Proto Vám poradíme, na koho se obrátit s komplexním řešením průmyslové filtrace vzduchu.

průmyslová filtrace vzduchu

Číst dál: Jak zajistit filtraci vzduchu v průmyslovém provozu