Znamená pro firmy AKCE a CENA všechno?

Výhody LED reklamy

Dnešní doba by si dala charakterizovat jako online éra, kde reklama a smartphony jsou na každém rohu. Každý měsíc lidé podléhají jiným trendům a těmto trendům se přizpůsobuje také reklama. Proto už není příliš efektivní používat billboardy, protože billboard je neměnný, kdežto LED reklama je proměnlivá a vy tak můžete měnit obsah reklamy podle aktuálních trendů, dnů v týdnu, denní a roční doby apod.

Momentálně je velmi aktuální poutat pozornost reklamami s Pokemon GO, což je hra, kvůli které lidé chodí s očima upřenými do smartphonu.

Další výhodou LED reklamy je její nízkonákladový provoz a světelnost, která poutá zrak. LED reklama umožňuje také promítání videa a je prokázané, že lidé jsou citlivější na pohyblivá sdělení, která jim připomínají film.

Buďte jiní než konkurence

V dnešním silném konkurenčním boji je velmi těžké odlišit se od konkurence. Pokud přemýšlíte nad venkovní propagací, zapomeňte na ohrané prostředky jako jsou billboardy, city light vitríny či městské mobiliáře. Tyto druhy propagace jsou nákladné a jejich efektivnost není až tak vysoká.

stínící sítě vzorník barev

Číst dál: Buďte jiní než konkurence

SEO neznamená jen vyšplhat se ve vyhledávačích

Vyhoupnout se na vysoké pozice ve vyhledávačích je určitě důležité. Pokud vás lidé nenajdou, nemáte šanci nijak profitovat. Ale SEO není jen o tom, nezaručí vám, že jako první na Google budete prodávat nejvíc. Samotné stránky musí být optimalizovány tak, aby byly pro zákazníky přehledné a měli chuť se jimi proklikávat dál a tím zvýšili vaše šance na zisk.

Číst dál: SEO neznamená jen vyšplhat se ve vyhledávačích

3 hlavní výhody, které vám přinese polep auta

Reklama je všude. A kde ještě není, tam bude zanedlouho. Proč pro propagaci vaší značky zvolit zrovna polep auta. Výhody, které polepy aut přináší, jsme shrnuly do 3 bodů.

  1. Budete propagovat svou značku všude kam vyrazíte.
  2. Reklama na vaši firmu zasáhne hlavně region, kde se pohybujete.
  3. Firmu budete propagovat tak dlouho, dokud se nerozhodnete pro opak.

Signmaking i celá korporátní identita je pro úspěch firem klíčová

signmaking

Každá společnost, která chce být opravdu úspěšná a aktivně se věnuje marketingu, se v současnosti zabývá především korporátní identitou. Například neucelená grafická podoba společnosti ji může pomalu ale jistě poslat ke dnu. Také tzv. signmaking každé společnosti je velmi důležitý. Nejrůznější označení a směrovky pomohou zákazníkům v orientaci a umožňují jim tak rychlý přístup k produktům a jejich následné koupi.

Společnost OK Design je dodavatelem materiálů, komponentů i celých orientačních systémů pro signmaking. Je to její hlavní obor podnikání a vyrábí jak jejich části, tak i kompletní zakázky.