Znamená pro firmy AKCE a CENA všechno?

Pojezdová brána zvýší Váš komfort

Máte neposlušné sousedy, kteří Vám neustále stojí před vjezdem do garáže? Nebaví Vás s nimi věčné dohadování? Pořiďte si pojezdovou bránu, která Vám zvětší poloměr vjezdu a buďte bez problémů.

Číst dál: Pojezdová brána zvýší Váš komfort

Nepodceňujte přilby, mohou Vám zachránit život

Co by to bylo za motorkáře, který by jezdil v teplácích, bez přilby a například v žabkách. Fatální následky by měla dopravní nehoda, která by prvně mohla být způsoba nevhodným oděvem, ale také za druhé, pád by znamenal velmi ošklivé zranění nebo dokonce smrt!

Číst dál: Nepodceňujte přilby, mohou Vám zachránit život

Buďte dámou s novou peněženkou

Považujete se za ženu s velkým “Ž”? Tak zajisté víte, že tprávě takovou dámu dělá například chování, vzhled a vkus pro výběr správného oblečení a doplňků. Pokud to nevíte, nebo Vás to překvapilo, měla byste pozorně číst, ať to můžete případně doladit!

Číst dál: Buďte dámou s novou peněženkou

Optimalizace pro webové prohlížeče - začíná odbornou tvorbou WWW

SEO? Když se řeknou tato tři písmenka, co to ve Vás vyvolává? Nechává Vás to klidnými nebo si říkáte “JO! to je něco s internetem a tak”. Důležité je však říct, že kvalitní optimalizace začíná kvalitní tvorbou www stránek.

Číst dál: Optimalizace pro webové prohlížeče - začíná odbornou tvorbou WWW

Thermont zastřeší vaši terasu

Jaro je tady, hurá! Už jistě vyhlížíte teploměry a toužíte sedět v zahradních pergolách? Ano, je to velmi hezký sen a za pár týdnu se dokonce stane realitou. Po zim by to chtělo zkotrolovat zastřešení vaší pergoly, aby nedošlo k tomu, že vám během grilovačky bude kapat na hlavu nebo do talíře.

Číst dál: Thermont zastřeší vaši terasu