Znamená pro firmy AKCE a CENA všechno?

Prohlédněte nové chladící boxy do průmyslu

Ano, chlazení je v době globálního oteplování stále více potřebné. A to nejen pro potraviny, ale také pro léky nebo třeba pro sperma. Proto se zvyšuje poprávka pro kvalitních chladících a mrazících boxech. Náš server akce pro firmy CZ vám ukáže nejnovější zařízení.

Číst dál: Prohlédněte nové chladící boxy do průmyslu

Jak mají vypadat moderní prostory kovoobrábění

Obory zabývající se kovoobráběním, strojírestvím a jinou úpravou materiálů neustále rostou. Téměř v každé druhé vesnici roste výrobní hala. Většina těchto firem ale bastlí svařování a obrábění kovů "na koleni", takže vykazují zbytečně velké provozní náklady, nedisponují čistým pracovním prostředím a celkově nemůžou být schopni konkurence na větším trhy. Moderními čistými prostory totiž všechno začíná!

stroj na obrábění

Číst dál: Jak mají vypadat moderní prostory kovoobrábění

New Therm – novinka švýcarské firmy

New Therm

Český trh je v oblasti zateplení rozmanitý a nebrání se novým technologiím. Na trh vstoupila švýcarská firma s novou technologií zvanou New Therm. Tato technologie úprav se pyšní svou vysokou účinností a odolností. Ale výhod je mnohem více a na to se podíváme v tomto článku.

Číst dál: New Therm – novinka švýcarské firmy

Komůrkové polykarbonátové desky

Lexan desky jsou ideálním řešením pro zateplené prosklení střech a stěn s širokým uplatněním ve všech oblastech staveb pro průmysl i bydlení (zastřešení pergol a balkónů, sportovišť, bazénů, zastávek hromadné dopravy, nákupních center, veřejných budov atd). Vzhledem k tomu, že se polykarbonát netříští, je použití polykarbonátové desky bezpečné i tam, kde sklo může působit problémy. Snadné manipulace a ohýbání desek umožňuje tento produkt používat prakticky bez omezení. Díky nízké hmotnosti se při manipulaci dosahuje značných úspor. Komůrkové polykarbonátové desky jsou pevné a značně pružné, takže jsou odolné i proti extrémním povětrnostním vlivům. Polykarbonát (PCB) je mimořádně pružný, pevný a nárazuvzdorný materiál.

Omítky Zlín od Juříka

Pokud plánujete opravit si omítku, je nutné si ji nejprve připravit. Musíte odstranit mechanické nečistoty, proškrábat spáry a připravit všechny pomůcky. Pokud potřebujete pomoct s výběrem vhodné směsi na omítání, navštivte omítky Zlín, kde vám poradí podle vašich potřeb. Směs se vždy nanáší odshora dolů. Po celou dobu omítání je nutné kontrolovat vyvážení pomocí vodováhy a latí. Po ukončení práce nechejte omítku uschnout a můžete aplikovat finální motivy či jiné úpravy, které budou zdobit vaši fasádu.
Pokud si sami netroufáte na fasádní práce, můžete si najmout firmu, která práci udělá za vás. Počítejte však s vyšším finančním vkladem.