Znamená pro firmy AKCE a CENA všechno?

Lepicí páska na značení podlah

Jste nadnárodní společností nebo drobným podnikatelem v okrese? Rozdíly si zde ukazovat nebudeme, zaměříme se však na to, co mohou mít tyto dva subjekty stejné. Jedná se zejména o systém managementu efektivity skladového hospodářství a distribuce zboží, které lze řídit za pomocí podlahových pásek.

podlahové pásky

Číst dál: Lepicí páska na značení podlah

Sekční garážová vrata podle netradičních RAL

Když se vybírají sekční vrata (jinak brány) do garáží ať už domácích či průmyslových, vždycky jde o to, udržet estetickou funkci. Zkrátka vrata musí mít správnou barvu, aby zapadly k budově. Nejčastěji pak lidé chodí a poptávají tu "světle modrou" nebo tu "ořechovou" barvu. V praxi se však barva neurčuje takhle, ale podle tzv. stupnice barev RAL. 

Naše redakce Vám ukáže netradiční varianty dveří od největšího dodavatele na českém a slovenském trhu, firmy SPEDOS.

Číst dál: Sekční garážová vrata podle netradičních RAL

Tryskání představuje dokonalé očištění povrchů

Že lakování je proces, při kterém se na povrch nanáší vrstva odstínu a na závěr ochranná tvrdá vrstva laku, která brání před korozí, to víme! Nicméně nevíme, jak docílit dokonalé přípravy povrchu k samotnému procesu lakování. Tento krok je ovšem stejně důležitý, dokonce i důležitější než samotné lakování. Pokud se nám nepodaří vhodně odstranit starý nátěr nebo rez, nový lak dobře nechytne a začne se odlupovat.

Číst dál: Tryskání představuje dokonalé očištění povrchů

BOZP a čistota vzduchu

BOZP, celým názvem Bezpečnost a ochrana zdraví při práci. Pro někoho modla, pro většinu jiných značně problematická legislativa a pravidla v praxi! Jedná se o mezivědní obor, který definuje pravidla a opatření, které mají za úkol předcházejí úrazům v pracovním procesu. V tomto článku se budeme zabývat ochrannou plic zaměstnanců. Výměna vzduchu v průmyslových halách je poměrně těžká a k docílení cirkulace vzduchu se používá vzduchotechnika, musíme však pamatovat, že se nejedná o totéž jako klimatizace! Podaří-li to, docílíte toho, že můžete regulovat vlhkost vzduchu nebo prašnost.

Číst dál: BOZP a čistota vzduchu

Rychlonavíjecí vrata od SPEDOSU

Nestíháte vyrábět? Chybí vám efektivita výrobní linky? Máte hned několik možností, tak nezoufejte! Důležitý je především čas, na ten se zaměřte a popřemýšlejte, jak jej zkrátit. Můžete přidat více lidí k obsluze strojů, přidat další směnu, zrychlit linku jako takovou nebo zrychlit dveře. Dveře? Ano, slyšíte správně, protože při průjezdech mezi halami ztrácíte drahý čas a v zimním období pěkně větráte, co není žádoucí.

Číst dál: Rychlonavíjecí vrata od SPEDOSU