Znamená pro firmy AKCE a CENA všechno?

To že jste první ve vyhledávání, nic neznamená

Možná jste spokojeni s tím jak si momentálně stojíte ve vyhledávání Googlu a Seznamu, ale jestli se odvětví digitálního marketingu vyznačuje, tak tím že opravdu nestojí na místě. Každý den jde kupředu a není tak dobré zahálet. To, že momentální jste první za týden už může být jen krásnou a smutnou vzpomínkou zároveň.

Číst dál: To že jste první ve vyhledávání, nic neznamená

Postavit dům a záhy o něj přijít

Člověku je čerstvě dvacet let a přemýšlí kam se posunout dál. Přítelkyni má a plánuje se svatba, do práce už taky chodí a tak přichází čas na to, se posunout v životě dál.

Číst dál: Postavit dům a záhy o něj přijít

Obchodní rysy vyjednavače

Chcete se stát kvalitním a výkonným obchodníkem - vyjednavačem? Víme, čím se řídit!

Číst dál: Obchodní rysy vyjednavače

Chcete si zajistit pasívní příjem? Pronajímejte kanceláře

Spoléhat se na nějaký důchod od státu už je dneska utopie. Zvlášť jestli je vám do třiceti let neměli by jste se moc spoléhat na stát, že se o nás postará. To fungovalo dříve za totalitního režimu, že stačilo věrně pracovat po celý život a počkat si na důchod. Dneska je doba totiž tak nevyzpytatelná, takže absolutně nemůžeme vědět co bude za 20 let a jak moc se všechno zase změní. Jen se podívejte jak se svět změnil za posledních 30 let. Začali jsme na denní bázi používat internet a dnes si skrz něj dokonce můžeme nakoupit potraviny přímo z postele a nechat si je dovézt až ke dveřím.

 

 

Číst dál: Chcete si zajistit pasívní příjem? Pronajímejte kanceláře

Proč dát přednost digitálnímu tisku?

Slyšeli jste o nové technologii digitálního tisku a přemýšlíte nad tím, že ho vyzkoušíte, ale nevíte o co jde? Možná vám v hlavě zní otázky jako:

  • Pro jaké účely je digitální tisk vhodný?
  • Je digitální tisk výhodný?
  • Má digitální tisk nějaká negativa a pozitiva?

digitalni tisk

Číst dál: Proč dát přednost digitálnímu tisku?