Znamená pro firmy AKCE a CENA všechno?

Co znamená zánovní mobil?

Zrovna sháníte nový telefon a kromě obyčejných úplně nových mobilů občas narazíte i na takové názvy, jako je třeba zánovní telefony. A vy jste úplně zmatení z toho, co to má jako znamenat. A my jsme o tom pro vás napsali celý článek. Nemáte zač.

rozbalený telefon

Číst dál: Co znamená zánovní mobil?

Objemový trénink bicepsů – buďte Arnold

Konečně jste si řekli, že si splníte své fitness sny a začnete na sobě pořádně pracovat? A je vaším vzorem zrovna Arnold? Máme pro vás nachystaných několik tipů přímo od něj. Tak čtěte dál a zjistěte, jak získat takový objem, jako měl on.

činka

Číst dál: Objemový trénink bicepsů – buďte Arnold

Repasovník – počítač byl neočekávaně restartován nebo došlo k neočekávané chybě

Kupovat si repasované počítače je vždycky risk, ale toto jsem opravdu nečekal. Ti, kteří prodávají tyto počítače by si měli dávat pozor na to, aby jejich produkty fungovaly skoro jako nové a ne aby se při každé příležitosti neustále vypínaly. Měl jsem s ním hned několik problémů, ale dva přetrvávaly. Pomůžete mi prosím?

rozbitý počítač

Číst dál: Repasovník – počítač byl neočekávaně restartován nebo došlo k neočekávané chybě

Léčivé účinky ametystu – co můžete očekávat?

Léčivé účinky různých drahých kamenů jsou podměrně diskutované téma. Lidé se snaží vyhýbat klasickým lékům a metodám a obrací se k alternativní medicíně. Ať už v sílu různých bylin, čaker nebo kamenů věříte nebo ne, je určitě zajímavé si o této problematice něco načíst. Dnešním tématem bude ametyst, jeho účinky a jak jej můžete mít neustále u sebe.

ametyst

Číst dál: Léčivé účinky ametystu – co můžete očekávat?

Jak nastavit tlak v domácí vodárně

Převážné množství domácích vodáren je potřeba pravidelně dotlakovávat, aby se zajistila jejich správná funkčnost a bezchybný chod. Kontrola samotného tlaku by se měla při nepřetržitém provozu provádět alespoň čtyřikrát do roka.

tlakování domácí vodárny

Číst dál: Jak nastavit tlak v domácí vodárně